WWEBGFederation

Bulgarian E-FED
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules

Go down 
AuthorMessage
uliqnbg
Admin
avatar

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

PostSubject: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Fri Sep 29, 2017 4:52 pm

 vs. 

Едни от най-техничните и най-талантливите се срещат на ринга на федерацията, и то за пръв път изобщо в историята на този бизнес! Невил и Коуди имат доста опит зад гърба си, но само един ще успее и ще надделее. Кой ще е той? Ще разберем след малко!

_________________

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
Dropper

avatar

Posts : 5
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2017-09-28

PostSubject: Re: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Fri Sep 29, 2017 5:27 pm

Невил - един от забравените, така да се каже. Бивш Cruiserweight шампион, бивш NXT шампион, бивша суперзвезда в NJPW. Талантът му е огромен, роден е готов. Готов е и сега да разкатае фамилията на Коуди Роудс - също един човек, който умее да наказва, не знае как да прощава, знае как да действа и мачка всичко наред. В момента и двамата се изправят пред някакво предизвикателство. Всеки за другият ще бъде прекалено сложен, всеки ще бъде някаква изненада. Но тази вечер именно заради това сме се събрали - заради изненадите. Компанията е на път да процъвти. Залата е препълнена, като 100 билета бяха безплатни - бонус за хората, които не могат да си позволят да са тук. Разбира се, че не само това е и бонуса за феновете на кеча - билетите бяха лесни за купуване, защото бяха и евтини. Не се е налагало някой да си бърка в джоба и то доста. Намаленията за деца също бяха включени. Това само и единствено се прави, за да може да се привлекат фенове. Разбира се, че нужда от фенове има. А и сега ни предават на живо, в нашият Network. Абонирайте се, за да може да гледате всяко шоу, всеки турнир на живо или на запис с най-високо качество - всичко зависи от нас, ние само предоставяме. Ето сега например Невил и Роудс не си е за изпускане. Всъщност, това ще си проличи в следващите десетина минути, така че-е, гледайте.
Back to top Go down
View user profile
BalorClub

avatar

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2017-08-05

PostSubject: Re: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Tue Dec 26, 2017 6:48 pm

WRESTLING HAS MORE THAN ONE ROYAL FAMILY....И неговият опонент.
"Американският кошмар" - Коудииии Роуууудс! 

Cole: And it's time for Cody Rhodes! Мачът е мечтан от много хора. Коуди Роудс се подобри доста. Невил също вдигна нивото и показа, че заслужава да се бие за титла. Дали обаче всичко ще бъде същото и тук в WEBF? Предстои ни да разберем. Коуди понатрупа опит в инди сцената. Този опит може да се окаже ценен. Ако успее да спечели мачът си тази вечер може това да се окаже много ценна победа, която да повлияе за бъдещите му шансове за различните пояси на федерацията. 
Ross: Роудс заяви в социалните мрежи, че е дошъл тук, за да бъде номер едно и иска да е сред големите риби. Иска, но дали ще бъде? В следващите седмици ще има възможност да докаже, че заслужава шанс и след това ще може и да говори. Не трябва да казва ''хоп" още преди да е скочил. Тази поговорка не важи само за него, защото Ренди Ортън и Брок Леснар веднага удариха сериозните заявки. Един от тях може да стане за смях. 
Cole: Има голяма вероятност Коуди да иска да се намеша в цялата ситуация и да се бие за световната титла в тройна заплаха. Ще видим какво ще стане. Ross: Коуди Роудс прави своята поза и скача над въжетата. Застава на колене в центъра на тепиха. Хореографията е страхотна. Време е за екшън!
Back to top Go down
View user profile
uliqnbg
Admin
avatar

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

PostSubject: Re: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Tue Dec 26, 2017 6:51 pm

START!!

_________________

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
Dropper

avatar

Posts : 5
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2017-09-28

PostSubject: Re: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Tue Dec 26, 2017 11:38 pm

И такаааа, гонгът е бит!Невил ще се бие срещу бившият ring of honor световен шампион.Имам огромни очаквания.И двамата са доста силни на ринга. Ще им трябва време, докато се адаптират към другия. Невил започва с изненадващ tornado kick в мутрата на Роудс, който пада на едното си коляно, тъй като не е бил добре подготвен за първият ход на съперника. Невил се засилва с помощта на въжетата и когато стига до Роудс спира и го рита под братичката със superkick. Роудс пада на тепиха. Невил се качва на въжетата. Смята, че Роудс е довършен. Няма никой във вкъщи! Невил скочи за phoenix splash от въжетата, но бе изненадан. Роудс се отмести буквално в последната секунда. Семкаджиите в crowd-а продължават да плющат, само че този път им се налага да плющят семките от пода, тъй като си ги изплюха. Дори и те усетиха болката на Невил. Роудс отскача от въжетата за beautiful disaster, но пропуска. Невил се наведе. Роудс пък се плъзна извън ринга. Обаче не се измъква от проблемите, които се задават на пътя му. Невил застава на apron-а. Поглежда назад. Неее! Каква маневра! 

Asai corkscrew moonsault! Очите ми ще изскочат от главата ми. Изпълнението на Невил бе доста красиво и не остави шансове на Роудс за контра. Адриан Невил връща Коуди Роудс на ринга и застава на apron-а. Пазете сеее! Springboard 450 splaaaash! Роудс няма как да се измъкне. Напрежението е огромно. Туш 1,2 и не. Мачът продължава. Бившият шампион в лека категория на WWE контролира всичко. Имаше един неуспешен опит за phoenix splash, но като цяло само това бе провалът му. Всичко друго се развива като по вода. Невил се качва на вторият обтегач. Чака малко. Роудс се изправя на крака и се обръща назад. Главата му пострада при следният опит за tornado ddt, който очевидно се оказа успешен.Роудс лежи. Няма кой да му помогне. Невил се качва на въжетата. Всичко приключва тук и сега.
И хоп! Red arrow! Мисля че Роудс няма какво да направи. Имаме едно, две и три! Победител е Невил, който дебютира в нашата федерация по доста успешен начин. Improve-нал е скиловете си. Шокът е пълен. Едва ли някой е очаквал толкова слаб Коуди Роудс, който загатна, че може да бъде от топ звездите на компанията, но се провали при първа възможност. Какво предстой за него и останалите? Следете нашто шоЛо и ще разберете! Останете с нас...
Back to top Go down
View user profile
uliqnbg
Admin
avatar

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

PostSubject: Re: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   Sun Dec 31, 2017 4:17 pm

Невил печели мачът, защото BalorClub ми съобщи, че нямало да може да пише днес, въпреки че беше обещал. Пък и му казах, че срокът е горе-долу по това време, а той не писа, така че... победата отива при Невил.

_________________

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
Sponsored content
PostSubject: Re: 2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules   

Back to top Go down
 
2. Neville vs. Cody Rhodes - Normal Rules
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Neville Fickling comes to Selby pac
» The Real Jersey Rules
» Dave Patton VS Cobra Rhodes
» GPX4000 - Sensitive or Normal; Deep or General???????
» Registration Rules

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WWEBGFederation :: Архив :: Изминали издания от Loaded-
Jump to: