WWEBGFederation

Bulgarian E-FED
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 3. Segment with Brock Lesnar and Paul Heyman

Go down 
AuthorMessage
uliqnbg
Admin
uliqnbg

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

PostSubject: 3. Segment with Brock Lesnar and Paul Heyman   Fri Sep 29, 2017 4:54 pm


Наскоро се разбра, че Брок е подписал с компанията. Тази вечер той ще обяви своите цели. Какви ще са те? Let's see - NEXT ON RAW!

_________________

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
ToniNXBULLET

ToniNXBULLET

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2017-08-06

PostSubject: Re: 3. Segment with Brock Lesnar and Paul Heyman   Fri Sep 29, 2017 5:42 pm


 

- Ladies and Gentlemen, my name is Paul Heyman! Next to me is the conquer! He is not a Beast, he is the Beast! Всички тук в публиката, които стоите просто ей така и гледате нека ви помоля да ни обърнете внимание. Знам, че сега се радвате много, но всъщност трябва да ви се обясни нещичко. Брок не е дошъл тук, за да си губи времето за глупости. Дошъл е да си свърши работата и да си тръгне като господарят на това място. А кой реално е господарят? Никой, защото все още сме в ранната фаза на разрастването на тази джунга. Федерацията се нуждае от някой който да я представлява. Нуждае се от някой достоен човек, който да бъде и световен шампион. Заради това, дами и господа нека ви представя някого, който за лично ще придружавам като неговият личен адвокат. Аз Пол Хейман Ви заявявам, че най-правилното решение е моят клиент. Той има всичко нужно, за да бъде там, където е бил много пъти в историята и ще бъде там скоро отново за да покори и това място, за пореден път ще бъде наричан легенда. За пореден път ще бъде смятан от много хора за най-добрият някога! Ние тук чакаме отговор. Чакаме за да разберем ще се бие ли Брок за universe титлата или напротив, ще ни подразните още малко. А разбира се никой не иска да дразни такова чудовище. Такива зверове са в клетки, но не, моят клиент е на свобода. Някой може много тежко да пострада ако отговорът му не бъде "ДА". А ако бъдем игнорирани някой ще го отнесе извън the ringside. Имате една минутка, защото иначе става много лошо за Вас, г-н Шефе!
Back to top Go down
View user profile
uliqnbg
Admin
uliqnbg

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

PostSubject: Re: 3. Segment with Brock Lesnar and Paul Heyman   Fri Sep 29, 2017 10:54 pm
W-w-w.... WAIT A MINUTE! ТОВА Е РЕНДИ ОРТЪН! 10-15 СЕКУНДИ МЪЛЧАНИЕ И НА ХОРИЗОНТА - РЕНДИ ОРТЪН! "ПЕПЕЛЯНКАТА" Е ТУК! РЕНДИ КАРА ВСИЧКИ ДА ИЗПАДНАТ В ЕКСТАЗ! МИГ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ МОМЕНТЪТ НА ВЕЧЕРТА! ИЗНЕНАДАТА Е ОГРОМНА! ПОЛ ХЕЙМЪН Е В ШОК, БРОК НЕ ПОКАЗВА ЕМОЦИЯ!- КУЧКО, НЕ МЕ КАРАЙ ДА ИДВАМ ПРИ ТЕБ! Кой ти е казал, че си царят? Кой ти е казал, че можеш да си правиш каквото си поискаш? Довеждаш малоумният си адвокат, който заслужава голям ботуш там, където слънце не огрява и накрая стоиш доволно и подскачаш. Само ако съм дошъл... ще се случи нещо много лошо с теб! Няма да търпя тази гледка. Задника ти може и да е по-голям от целият ринг, но не е и по-голям от мен. Ще разбереш много скоро кой ти е майстора! Когато съм печелил титли в WWE, то ти си рязал ноктите на краката си. Когато аз съм бил бъдещето ти си бил в ничия земя! *Хейман опитва да го прекъсне, Ренди тръгва към ринга недоволно*

ХЕЙМАН Е В ОПАСНОСТ! САМ Е НА РИНГА! ЛЕСНАР Е ИЗВЪН РИНГА, ИЗБЯГА! ОСТАВИ АДВОКАТА СИ, КОЙТО Е НА ВТОРОТО ВЪЖЕ ВЕЧЕ-Е-Е.... DDT! ХЕЙМАН СЕ ПРЕТЪРКУЛВА ПОД ВЪЖЕТАТА И СЛИЗА ОТ РИНГА! "ПЕПЕЛЯНКАТА" НЕ Е НА СЪЩОТО МНЕНИЕ И СЪЩО СЛИЗА! ПОЛ ТАНЦУВА С МЕТАЛНИТЕ СТЪПАЛА, БРУТАЛЕН СБЛЪСЪК! СЕГА ГЛАВАТА МУ Е ПОДЛОЖ....БРУТАЛНО! НЕОЧАКВАНО И БРУТАЛНО! НЕЩАТА ЗА ПОЛ И КЛИЕНТА МУ НЕ СА ДОБРИ! Следващата седмица ще разберем какво ще е продължението!

_________________

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
Sponsored content
PostSubject: Re: 3. Segment with Brock Lesnar and Paul Heyman   

Back to top Go down
 
3. Segment with Brock Lesnar and Paul Heyman
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» BREAKING NEWS: Brock Lesnar re-signs with WWE
» Ladies And Gentlemen, My Name Is Paul Heyman
» UFC 200: Lesnar vs. Hunt / Cormier vs. Jones 2
» well done Paul Waters
» Adelaide Invitational ENTRY LIST

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WWEBGFederation :: Архив :: Изминали издания от Loaded-
Jump to: