WWEBGFederation

Bulgarian E-FED
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew

Go down 
AuthorMessage
uliqnbg
Admin
uliqnbg

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EmptyWed Dec 27, 2017 12:48 am

1. Okada
2. Chris

_________________
Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew RjVSFQh

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
puro_god

puro_god

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2017-12-27

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Re: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EmptyWed Dec 27, 2017 1:14 am


Bobby Cruise: Дами и господа на ринга излиза от Anjo, Айчи, Япония... Придружаван от Гедо... Тежащ 107 килограма... He is "The Rainmaker" - Kazuchika Okada!!!

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew E2

Kevin Kelly: Чиста класа, перфектно излъчване. Най-добрият кечист за последната година се запътва към ринга и е готов да срещне Chris Renfrew. Okada е настоящият IWGP World Heavyweight шампион. Счупи системата на Meltzer преди време, когато се срещна с Kenny Omega в Tokyo Dome на най-великото кеч събитие Wrestle Kingdom. Okada обаче днес се изправя срещу много по-различен опонент, който изобщо не му е познат. Нямам търпение да видя какво ще предоставят тези момчета. Okada е в пика на кариерата си, докато Chris Renfrew ще запознае публиката със своя милост. Знам, че се е държал като истински психопат в ICW. Повече информация за съжаление нямам. Искрено се извинявам.
Matt Striker: На ринга се срещат два различни стила. "The Rainmaker" среща "The Psychopath". BT Gunn сигурно ще наблюдава мачът с огромно удоволствие пред телевизора, защото е добър приятел на Chris Renfrew. Стиловете им са различни. Тактиките им на сто процента ще се различават доста. Японеца влиза между въжетата и се намира на ринга. "The Rainmaker" се качва на обтегача и прави класическия си taunt. Каква класа само дъха от този човек! Той вече слиза от обтегача, сваля мантията си и се обляга в единия корнер на ринга, очаквайки началото на този мач. Конфетите не спират да валят, а освен това започват и да валят пари. Хореографията за този entrance създава едно чувство... все едно Okada е готов за бой, а той е 100% готов за това, което му предстои.

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Gf2EmAU


Last edited by puro_god on Wed Dec 27, 2017 3:43 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Стрелеца Бейби

Стрелеца Бейби

Posts : 7
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Re: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EmptyWed Dec 27, 2017 12:34 pm


JoJo: И неговия противник от Silent Hill с тегло 95 килограма Chris Renfrew

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EK5g6siqUCSepD_nhoX-tkE9hSJsEQKVjVbiDgiqnlYGBV3jRgvUVAgPjRIF_sr5AcWbRDO28mOAQGifREpDS3JL81Lwk9vJXrQ3hnzcdvEjbvyodM8ZTlU5HijxXUO3sjmF_nhg6tci8Bk8WhH1I-pBTK3UhIVDJANgz2j3LnMoCKug7u5mrZ0Qa4Ji1AVa0GIKlR7VkWzwOTH0MsGz9FC8ZOIF1g1EvzTYXv_OmkjSt66zr4ttMJW53CvB-LfZ6pDaD6qGUZke8MXiIM1yzVDsaw1tKs_2HKoqEB_HmSHdj48Y0XX9ouT9QpuxPj5nl7DLySUJGjhi7zrHwiHOU1ocCP0X53po4296waX2WvlbyrwnF5-RkHRMNB74EfVYXOBmjiNHttWfgsvYgW9Upd2ROHbx3YPf_M1OGyBA4EjSbIEX9fw4dmn8QiryBDel-NtsxBqIHbiPUQkIhxWXfMKaf8f_w1vxXe3dUllKMA47fqS1gm2I4_Qaxge3w7UX6LdPSpOVqPoyVQXNhOKXxhMEXY0CAIsP85cKOXjlY2J0qwsN8dOEYkrPpO5fEnS5MSS2rncuvUce7ChdduuEtIN9ZH0IV9ih2xH2ZBoyJ0eVUDUaod17nSbSvCwqTboljUs0fuRIETAztWmr7ecC49kYhCpJM-i98g=w270-h152-no

Corey Graves: Psycho гърми из цялата зала в която всички фенове са направи ли знака на The New Age Kliq, а докато това става в същото време излиза и самия Chris Renfrew един човек които е пълен психопат! Този човек е преминал през какво ли не през своята кариера като напримерно! В един мач собствения му съотборник BT GUNN му зъби ножица в главата и за малко не го уби, но това е любовта между тях двамата нека се забравяме, че въпреки всичко което Гън и Renfrew е наистина огромен факт, че тези мъже за 3 кратни световни шампиони заедно, но нека също така не забравяме и факта, че Chris Renfrew е бивш ICW World Champion! Титла която той спечели с много пот на челото и много кръв и това трябва да прави този човек много горд, че е имал честа да носи тази изключително престижна титла! Все пак нека кажем нещо и за противника на Крис тази вечер, а именно Казучка Окада! Този човек дами и господа, прави пет звездни мачове и в момента е настоящия IWGP World Champion, но за съжаление аз не мога да кажа повече за Окада за това ще да думата на моя колега които е следял всеки мач в Казучка Окада.
Jim Ross: Точно така Кори аз съм кометирал и следял всеки мач на този млад мъж Казучка Окада и мога да кажа, че враждата му с Кени Омега беше една от най-бруталните и невероятни вражди която съм коментирал през цялата си кариера на коментатор! Вражда която разби системата за оценяване на Дейв Мелтзър които и даде 6 звезди, но разбира се тук идва и противника на Окада тази вечер, а именно Chris Renfrew! Този човек е нещо различно от всички кечисти срещу, който Окада се е изправял и веднага ще ви каза защо? Отговора е, защото Chris Renfrew е непредвидим и дори той не знае някой път какво ще направи! Както го виждаме сам в момента да излиза зад него като нищо може да се появи неговия съотборник BT Gunn именно за това Окада трябва да внимава също така Казучка трябва да внимава и за финишъра на Крис, а именно този невероятен Зашеметител с които Renfrew обича да довършва своите противници, но като казах това същото въжи и за Renfrew които трябва да внимава Окада да не му удари Рейнмейкър, защото ако това стане ще трябва да изнесем Renfrew на носилка, но Chris Renfrew е жилав мъж и няма да се даде толкова лесно да му бъде направен този ход! Именно за това искам да те питам следния въпрос Кори, а именно според теб кой ще спечели този мач? Имаме един бивш Световен шампион и един настоящ Световен шампион според теб кой ще е по добрия в този мач?
Corey Graves: Това е много труден въпрос наистина Рос, защото тези двамата не се познават изобщо! Имаме легендата на Япония Окада срещу откачения психопат от Silent Hill Chris Renfrew! Според мен човека които ще спечели този мач е по подготвения които според мен е именно Chris Renfrew и веднага ще ти кажа защо мисля така Рос! Истината е че Крис дори и да не е имал мач срещу Окада той е непредвидим и може да ни изненада с всичко! Докато Окада той си няма и на представа срещу какъв човек се изправя тази вечер! Може да видите изражението на Окада докато Chris Renfrew слиза по рампата! Окада като, че ли гледа с интерес Chris Renfrew, защото той просто не може да си направи изводите за този човек и това може и да му коства мача според мен, но ще ми е много интересно да чуя и твоята прогноза за развоя на този мач Рос.
Jim Ross: Аз мисля да заложа на Окада, Кори, защото познавам този човек и знам на какво е способен! Дори и да не познава противника си тази вечер Окада ще даде всичко от себе си и ще победи според мен и кой знае може отново да видим поредния пет звезден мач в кариерата на Окада, но разбира се това не значи, че отпиствам Chris Renfrew, защото този човек просто не знам за кой път го казвам, но той е непредвидим и може да видим нещо много лошо от него именно за това не го отписвам от този мач! В този момент аз предлагам да спрем с коментарите Кори и да се върнем на излизането на Chris Renfrew.

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew MNtJae-W4VKF_71eOuEfrdyCEehwdAhpik0lablM3KEWxUY8jRf4GBNcxCjj__8_OwZ9TVKW6doHePnDDu3DiRJHkrfxTmVxgETYttZbTA5t9EkGODZi2JKEbM0SYgDP3T5kDyUBHzmLqTMoW_qiJcDAkrkhsnM4vyh5IwONtQ7vCVfQXF41wiMLdbO-Yk3OpPhgzfNgbmJl7AEUlkyqBbiiO_f6soUDEHi6krak65t9ShyAULuDfgr5DYxySwIgbDZFnpW1fITzAfn_kHBSYCOHel1fFIaziJ5faNxv0tWzNRtJzwTCUa4qC8R4SkUE0BXXc91FxzaRkbFisYmw1QxCmsTGRXC4k1K_Lt6MoFyTQPiRaRSsavmm0bNcBhMr3wXcuIhulCqfjJaKrmCIxIE6FpKPFbV84voz-rrmXaAvIsMbEEZUL7SyfZe3lxESPJ5LlPDpIad47Upr8ZgkJ80vyJwrnzTqVumRQeH-UoBP2C_9552-J22rtVA3h4jW3iIYjCcfV0BQ3QBS9-yPBTMSED914OStg3kyZzTYKrWZB1j8etcFTb_TYnbSXjKU9Q9nDo2tCcD-ZpfQSBPNIMfIEY5Ih0IQMCw5XSQwlTedrwtBQiWD5Ftqmv2nmQtJCvHeNYb7sskehwgRYQ6f9befRFZB4_ya6A=w270-h152-no

Corey Graves: Напълно съм съгласен с теб Рос ще видим кой ще излезе прав с прогнозата си! Chris Renfrew влиза в ринга и се качва на въжетата, след като това става! Chris Renfrew прави зверски таунт и сваля якето си след това той отива в един от ъглите и изчаква началото на тази класика.
Back to top Go down
View user profile
uliqnbg
Admin
uliqnbg

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Re: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EmptyWed Dec 27, 2017 12:35 pm

ВСИЧКО Е ГОТОВО ЗА НАЧАЛОТО НА ТОЗИ МАЧ!!
RING THE BELL!!!!!!!!!

_________________
Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew RjVSFQh

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
puro_god

puro_god

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2017-12-27

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Re: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EmptyWed Dec 27, 2017 1:08 pm

Kevin Kelly: И така... мачът започва! За пръв път в историята ще гледаме Chris Renfrew срещу Kazuchika Okada. Okada ще разчита на обработката, докато Chris ще предпочете по-бързото темпо. Двамата застават в центъра на ринга и подават ръцете си един към друг. Chris обаче няма да играе предвидимо. Силен ритник в корема, последван от пържолка в гърдите. Chest-a на Okada почервеня. Chris прави засилка от въжетата и Okada отвръща с класически Dropkick. Типично за него. Chris трябваше да го предвиди. Ако беше гледал някой мач на Okada преди да се срещнат на ринга може би щеше да му е ясно, че Okada използва почти едни и същи движения във всеки негов мач. Трябва много добре да го познаваш, за да можеш да се справиш с него и да го затрудниш до такава степен, че да не може да направи нищо. Okada получава аплодисменти и се наслаждава на това, което се случва. "The Rainmaker" започва да обработва ръката на психопата със задаващи се ритници към нея. Chris усеща силна болка, но това е едва началото. Има още много, което го чака. Okada спира, поема дълбоко въздух и се засилва с въжетата, скача на високо и наранява ръката на Renfrew с коляното си. Okada не отдръпва коляното си. Даже извива и ръката му с негова помощ. Агонията е огромна. Напрежението нараства. Okada има достатъчно голям опит в професионалният кеч и както виждате е научил доста неща. Chris може би ще има да яде още много хляб, докато стигне неговото ниво. Японецът продължава да го мъчи безмилостно. Chris го играе като "underdog" в цялата история.
Matt Striker: Не искам да бъда на мястото на Chris. Трябва задължително да си промени стила на "игра", за да може да бъде като равен с Okada. Тези действия, които ги прави инстиктно няма да проработят. Всичко става бавно, докато не схванеш цаката на опонента си. А бъдещата японска легенда знае как да те контрира. Има умението да прочита мислите ти и да предвиди следващият ти ход. Не мога да си обясня как има такива перфекти резултати. Okada не спира да обработва ръката на Chris, но изведнъж всичко се променя. Renfrew бърка в очите на японеца, а съдията сякаш не разбра какво толкова се случи, тъй като бе зад гърба на Okada и всичко се случи прекалено бързо. Chris се изправя на крака и Okada го хваща в крачка.

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew NVz8xfK

Kevin Kelly: Стресна си го. Дори и го издразни. Продължаваме!
Back to top Go down
View user profile
Стрелеца Бейби

Стрелеца Бейби

Posts : 7
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Re: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EmptyWed Dec 27, 2017 8:32 pm

Окада се опитва да влезе в главата на Chris Renfrew! Това е нещо което японеца няма да успее да направи повярвайте ми, защото е по вероятно Chris Renfrew да влезе в неговата глава отколкото Окада в неговата, но нека да се върнем на мача! Сега, Окада отново посяга към ръката на Chris Renfrew като го хваща за ръката и минава зад него и така му прави много интересен захват за предаване! Окада крещи в ухото на Chris Renfrew да се предаде, но това силно ме съмнява да стане, защото този мъж не се предава лесно! Chris Renfrew от своя страна успява да хване със свободната си ръка Казучка Окада и да го прехвърли, след като това става Chris Renfrew изчаква Окада да се изправи и му зъбива мощна Пържола право в гърдите на Окада която направо запали гърдите на Окада, но Крис не е свършил изобщо, защото той продължава да налага Окада с пържоли, а публиката броят с цяло гърло! Едно, две, три, четири, пет, шест, седем, осем, девет, десет! Chris Renfrew полудява, а Окада пада на колене и се държи за гръдите явно много го боли това момче, след като направи това! Chris Renfrew засилва Окада към въжетата и опитва Тръшване на чувала, но този ход се оказва не успешен и Окада се приземява зад гърба на Крис, след като това става! Окада прави Подсечка с която поваля Крис на колене, след като това става! Окада се засилва към Chris Renfrew и зъбива големия си ботуш право в устата му с което поваля големия мъж и на земята! Имаме моментален опит за туш едно, две и Chris Renfrew успява да се повдигне на две и една втора! Близо беше Окада, но колкото близо толкова и далеч! Обаче както виждаме японеца не остава на мира Chris Renfrew и сега Окада бързо отива до Chris Renfrew и започва да му нанася мощни лакти във врата! Ето, че Окада започва лека по лека да обработва врата на Chris Renfrew за неговия Rainmaker! Погледнете Окада той е направо полудял! Сега, Окада пуска Chris Renfrew и започва да таунтва в средата на ринга и да надъхва публиката тази вечер, след като направи това! Окада се качва на въжетата и изчаква Chris Renfrew да се изправи на крака, след като това става! Окада скача от въжетата и опитва странична преса, но Chris Renfrew успява да се измъкне като хваща във въздуха Окада и му прави Backbreaker! Майко мила пълна бруталност от Chris Renfrew! Погледнете как Казучка Окада агонизира това момче много го боли, но за съжаление никой не може да му помогне с нищо за това! Погледнете само Chris Renfrew той изглежда много ядосан дами и господа, явно Окада с атаките си не успя да направи нищо друго освен да ядоса този мъж и сега ще си плати и то жестоко за това! Ето, че мъчението започва за Окада точно сега, защото Chris Renfrew започва да зъбива коленете си в кръста му! Майко мила съдия спри този човек той ще прецака кръста на Окада! Chris Renfrew е направо безмилостен с тези колена, а Окада не спира да крещи от болка! Болката на Окада е толкова силна, че той се измъква извън ринга само и само да спре тази атака от Chris Renfrew, но този психопат няма да спре да атакува Окада и бързо стопява всичките му надежди, че ще го остани намира! Chris Renfrew слиза извън ринга и изправя Окада, след като това става! Chris Renfrew разчиства коментаторската ни маса! Стига Крис недей така! Chris Renfrew изкрещява на коментаторите да млъкат иначе ще стане лошо и те го правят! След като разчисти коментаторската маса! Chris Renfrew хваща Окада и опитва да му направи Spinning spinebuster, но Окада осъзнава, че кариерата му е застрашена и успява да се измъкне като нанся удар във врата на Chris Renfrew! Страхотно се спаси от този ход Окада, след като направи това! Окада рита в корема Chris Renfrew и опитва да му направи ДДТ извън ринга! Това може да нарани много лошо Chris Renfrew, но той е опитен в този бизнес и успява да контра атакува като запраща Окада право в ръба на ринга! Окада си удари много лошо бъбреците в ръба на ринга, но Chris Renfrew не приключва до тук, защото! Сега той хваща Окада и го тряска право в металните стълби! Това изглеждаше страшно дами и господа, след като направи това! Chris Renfrew връща в ринга Окада и прави знака на The New Age Kliq като крещи....

NAK For Life!

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew VVKu0_V3bjIVCCpwU6wJy1jNZZnTcM9WLTZt67YDcItmdz-0kP0ubfx-AJ6AK7WPGvFdpVK2QVvayvtZqAnbyoR6pc9GTB2_HJa83qhlIiGB2EaR6A97SQoFoBzUwYIx4RgqcpQyKS2TlOVDEJTa_LP5yvLwh6OxXi-gedT_Mrp39pOzx9iJ56kxdcC8pp1xyqBwGOeBjj8ddNL401YxV-Y_0K1CTVZ2cjifhot12-hfhIeuDJSJG7LYH_I8cyBN7dVLOsH88PeAUEXTvbELEKr7ozBWicyKtSyIHuf8__v2sLPTSEOgG88o7bATzd3xpYbUYbAZVvZKgWdSvBXJI6oSvzSXPd5CYGrznr_onVL3XDYTxta5zwtvppKlOHd91CFcvi2TDOlLnpSMzCQ-eO_1h1sRFBJWKbDKndWxvhvJOdxeL5D1NI_TIk-lg5pzY-3DDS3ALb0LFyW12YAG4y8EaShhCbO86PnEvhA_GMGn6caSsy6iiY-VTlTN8UAWiawkeXckmroU_iaYkhsZvB0zjje1GmXoyWsDHzhuTmFKHoW_wWMWheEL8dfJlnUj7RBQhznUWTC47HUB9H76yTu7s1px8u7QPl4TCX1zCrpvoEW0bewH0QuayA0GJPw2Ojfwi2O0yjsNAPSyLErhYhUL-I_FFfGuEA=w270-h152-no

Погледнете съдистичната усмивка на Chris Renfrew каква откачалка само как може да се наслаждаваш, след като си запратил човек в металните стълби? Това е съдистично! Съдията проверява състоянието на Окада, а то не е много добро мога да ви кажа това! Никога не съм виждал Казучка Окада в това състояние дами и господа, а повярвайте ми много мачове съм коментирал на Окада! Сега, Chris Renfrew влиза в ринга и издърпва в средата на ринга Окада като опитва опит за туш! Едно, две и не Окада успява да се повдигне! Защо го прави Окада, защо този човек си увеличава контузите само? Chris Renfrew се изнервя от факта, че не може да повали на земята Окада за три секунди и сега психопата хваща за ръцете Окада и вкарва едното си коляно в гърба му! Това вече е прекалено погледнете само как крещи Казучка Окада, а съдията просто не спира да го пита дали иска да спре мача, защото Окада е единствения човек които може да спре този терор които му бива прилаган тази вечер и никой друг! Chris Renfrew крещи на Окада да се предаде, но както знаем това няма да стане толкова лесно! Окада е може би най-трудния кечист за пречупване дами и господа и ще ви дам примера с мача му срещу Матю Ридъл в TNW за Световната титла! Ридъл се опита с цялото си сърце и душа да накара този човек да се предаде, но Окада просто отказваше и отказваше! Точно както го прави и в момента срещу Chris Renfrew! Крис все повече вкарва коляното си в гърба на Окада и това направо кара японеца да припадне от болка! Съдията вижда това и веднага започва да вдига едната ръка на Окада! Имаме първи път и ръката на Окада пада безжизнено на пода! Имаме втори път и отново имаме същия резултат! Ето, че дойде време и за финалния трети път и този път Окада задържа ръката си във въздуха! Погледнете изражението на Chris Renfrew той не може да повярва какво се случва, но за жалост това е факт и това е реалноста! Окада успява да се изправи на крака и да зъбие няколко лакътя в корема на Chris Renfrew, след като това става! Окада се засилва към въжетата и въпреки болката в кръста той успява да нанесе мощен Саблен удар които кара Chris Renfrew да загуби равновесе! Окада отново се засилва към въжетата и отново нанася Саблен удар които този път поваля Chris Renfrew на пода! Това вече отваря възможност за Окада да направи нещо наистина голямо в този мач! Окада изправя Chris Renfrew и го вдига на раменете си! Няма начин не и с този лош кръст! Ето, че думите ми се потвраждават, защото Окада наистна изпитва така болка в кръста, че не може да изпълни хода които беше замислил и така! Chris Renfrew успява да се измъкне зад гърба на Казучка Окада и да му нанесе Мощен Удар в задната част на главата които закувава японеца за пода, след като това става! Chris Renfrew се качва на въжетата това изглежда интересно нека видим какво е намислил големия мъж! Chris Renfrew скача от въжетата, но Окада успява да се опомни и зъбива крака си право в устата на Крис! Това поваля Chris Renfrew на пода и така двамата лежът в продължение на няколко минути! Може да забележите как Окада се държи за кръста, а Chris Renfrew се държи за врата! Доста критечен момент в този мач дами и господа, но въпреки този момент тези двамата трябва да стискат зъби ако искат да си тръгнат с победата тази вечер! Съдията започва да прави двойно отброяване и на двамата участници в този мач! Едно, две, три, четири, пет, шест, седем и двамата някак си успяват да се изправят на крака! Виджаме, че първи нанася удар Окада, но Chris Renfrew не остава по назад и нанася на Окада още една мощна пържола! Удар от Окада, Пържола от Крис това продължава няколко минути докато Chris Renfrew вече не победснява и не откъсва главата на Окада с безмилостен.....

Clothesline!

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew DPEfXleJENvwyI-o30WKnToie6TWOM9HmrkF64FztlRlMGEreHSXWqADBrXiNtDmXKP1K2miHbH5hV5y8I8gnKP99jnN7DH9vHNADvYS4ckujGVkDt4QcsLCBJep54aS36eO0ZmPRMaoEt6i6jZg_ThnKHDzWozZ87wQxVlxHNcgluEB33fj5AH8uQiH2x66A-QRf1IQDw-9kGcrnBt4GYbf77_qTvCczCHx0CQdbcr8xPBY7IFCU1JRWi19QPPcuy-2-w5iB9ES4TFl9g-WOsVpV-c96aRkfzJD0n5sisS2WvDEXT0VzsRvNIScRL4Wui1hJg_ZoTsFUq3Y2yUhqmFHt_HOowc57H1TkobT_yomr-Akfon1FGaVRHHs_8xVIauHKUi-8FrlDJgIPoMSvn2W8BnOtxZeFP47McPfSPU8BFWKtSKXkMZrwYUIoBG7TwcuOoVUetfsZYMKzVy4hOUHuBXBVxlXv8uaMSaexI_fFE2zEUdN6_hWwTM39nKvgXrHWAMh12fv8rfs7TKCkXflp5qweeRBQtqFtqYBjYlwftfAVlBxtQyFpP2TMB9eojiJKNPIZqAhZX-T06NVWi1gZF57cw9c2XxrJmiYhnLyVHwrlIAIV3DkH9HpOkP6QSOR3FTaOOdmtMP70wqCoyBKHkyk1RPHIA=w270-h152-no

CHRIS RENFREW ИЗБУХНА ДАМИ И ГОСПОДА, ТОЙ НАПРАВО ОБЕЗГЛАВИ КАЗУЧКА ОКАДА! Сега имаме моментален опит за туш в средата на ринга от Chris Renfrew! Съдията започва да брои и имаме едно, имаме две и дали ще имаме и три това ли ще е края на този мач?
Back to top Go down
View user profile
uliqnbg
Admin
uliqnbg

Posts : 38
Points : 77
Reputation : 0
Join date : 2017-08-04

Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Re: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew EmptyWed Dec 27, 2017 8:36 pm

CHRIS RENFREW НЯМА СПИРАНЕ!
1..........
2..........
ТРИ-И-НЕЕЕ!!!
OKADA ОЦЕЛЯВА!
САМО КАКВИ ПЪРВИ МИНУТИ!

_________________
Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew RjVSFQh

All-Time Record:
|W:0|D:0|L:O|
Randy Orton:
|W:0|D:0|L:O|
Back to top Go down
View user profile http://wwebgfed.forumotion.eu
Sponsored content
Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty
PostSubject: Re: Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew   Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew Empty

Back to top Go down
 
Kazuchika Okada vs. Chris Renfrew
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Chris Ellerker
» Captain Chris
» Chris Troode 45.7 and 46.04
» Chris Hala'Ufia
» A very good assessment, IMO by Chris Young

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WWEBGFederation :: Weekly Shows :: 24/7-
Jump to: